Fuksiseikkailun lähtö on Kaivopihalla 29.9. klo 14–17. Lähdöstä joukkueet saavat infopaketin, josta löytyy joukkueen numero, pakollinen aloitusrasti sekä Fuksiseikkailu-rannekkeet.

 

FUKSISEIKKAILUN AUTTAVA PUHELIN

Soita tapahtumapäivänä numeroon
+358 41 3683643 (29.9. klo 15–21).

 

FUKSISEIKKAILU -MOBIILISOVELLUS


Tänä vuonna Fuksiseikkailussa käytetään ensimmäistä kertaa mobiilisovellusta, joka kokoaa kaikki seikkailijan tarvitsemat tiedot yhteen. Sovelluksesta löytyvät kaikki seikkailun rastit ja rastikuvaukset alueittain, kartta, aikataulu sekä Fuksiseikkailun säännöt. Suosittelemme suunnittelemaan jo etukäteen, mille rasteille aiotte mennä.

Sovelluksella voitte myös merkata rasteja suosikeiksi (”Favourite”) jokaisen rastin omalla sivulla ja merkata niitä suoritetuiksi tapahtuman aikana. Mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Play Storesta nimellä ”Fuksiseikkailu”.

KAIVOPIHA

Ilmoittautumistiskiltä saat joukkueesi nimellä kuoren, jossa on seikkailijan ohje ja rannekkeet. Seikkailijan ohje sisältää joukkueenne aloitusrastin ja joukkueenne numeron.

Joukkueen numero on tärkeää säilyttää koko tapahtuman ajan, sillä sen perusteella saatte pisteitä rasteilta.

Osallistu paras tiimiasu -kilpailuun kuvauttamalla joukkueesi Kaivopihan valokuvausseinällä! Lähdössä mukana myös Academic Work ja Akava! Kaikkien joukkueen jäsenien ei ole välttämätöntä tulla Kaivopihalle ilmoittautumaan.
 

RASTIT

Rastit ovat auki klo 16–20. Fuksiseikkailun mobiilisovelluksesta löydät rastien kuvaukset ja osoitteet sekä kartan kaikista rastialueista.

Rasteilla joukkue kertoo rastinpitäjille oman joukkuenumeronsa. Rastinpitäjät antavat pisteet sähköisesti, joten joukkueiden ei tarvitse merkitä omia pisteitään ylös. Jokainen rasti pisteytetään asteikolla 1–5. Arvosteluun vaikuttavat joukkueen yhteishenki ja tehtävästä suoriutuminen ryhmänä.

Fuksiseikkailu-haalarimerkkejä saa pakollisilta HYY-rasteilta.
 

SÄÄNNÖT

1.    Joukkueen on suoritettava vähintään viisi rastia.
2.    Joukkueelle on annettu pakollinen aloitusrasti, jonka joukkue saa tietää lähdössä Kaivopihalla.
3.    Joukkueen on suoritettava ainakin yksi kolmesta HYY-rastista.
HYY-rasteja ovat 1, 44 ja 90.
4.    Joukkueen on suoritettava rasteja vähintään kolmelta eri rastialueelta.
5.    Osalta rastialueista saa lisäpisteitä (katso alla). Lisäpisteet saa vain kerran kultakin alueelta.

Alueet (lisäpisteet suluissa):

 • Uusi ylioppilastalo
 • Ruttopuisto (+1)
 • Domman alue (+2)
 • Osakuntatalot (+1)
 • Keskustakampus
 • Kruunuhaka
 • Kaisaniemen puisto
 • Siltavuorenpenger
 • Sörnäinen (+2)
 • Kumpula (+5)
   

AIKATAULU

14.00 – 17.00 Joukkueiden ilmoittautuminen Kaivopihalla.
14.00 – 17.00 Paras puku –kilpailun valokuvausseinä avoinna Kaivopihalla.
16.00 – 20.00 Rastit avoinna ympäri kaupunkia ja kampuksia.
20.30– Fuksiseikkailun jatkot, eli palkintojen jako, Teflon Brothers, Vilma Alina ja fuksisyksyn parhaat bileet The Circuksessa.
22.30 Voittajien palkitseminen The Circuksessa.
 

Palkinnot ja voittajat

Parhaat pisteet saaneet kolme joukkuetta palkintaan. Tarjolla voittajille UniSportin kausikortteja. Voittajajoukkueiden kapteeneihin ollaan yhteydessä klo 20 jälkeen: tarkkaile siis puhelintasi!

Pukeutumiseen kannattaa panostaa, sillä näyttävin joukkue palkitaan yökerho Skohanin lahjakortilla! Osallistu kilpailuun kuvauttamalla joukkueesi Kaivopihan kuvausseinällä tapahtumapäivänä klo 14-17. Kuvat julkaistaan HYYn Facebook-sivulla, ja eniten tykkäyksiä 30.9. klo 12 mennessä saanut joukkue voittaa yleisöäänestyksen.

Lisätietoja palkinnoista löydät täältä.
 

Vältä ruuhkat ja seuraa seikkailun etenemistä

Fuksiseikkailun mobiilisovelluksen uutisissa jaetaan tietoa ruuhkista reaaliajassa. Tarkkaile siis mobiilisovelluksen uutisia, niin et käytä aikaasi jonottamiseen!
Tapahtumaan osallistuu noin 3000 opiskelijaa, joten ruuhkia saattaa syntyä niin ilmoittautumisessa kuin rasteilla. Tulkaa siis ilmoittautumaan ajoissa ja olkaa kärsivällisiä!
 

Esteettömyys

Esteettömät rastit löytyvät Fuksiseikkailun mobiilisovelluksesta. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli aloitusrastinne tulee olla esteetön tai tarvitset apua esteettömyysasioissa.
 

Video- ja valokuvaus

Tapahtumassa on video- ja valokuvaaja. Mikäli et halua näkyä kuvassa, ilmoita asiasta suoraan kuvaajalle.
 

#Fuksiseikkailu2017 ja FB-tapahtumat

Tapahtuman virallinen häsäri on tietenkin #fuksiseikkailu2017! Kannattaa käyttää myös #hyyhelsinki –häsäriä! Fuksiseikkailun Facebook-tapahtuman löydät täältä ja jatkot täältä.
 

KYSYMYKSIÄ?

Soita numeroon +358 41 3683643 (29.9. klo 15–21).